Základ: ryža alebo iná obilnina + ošmahnutá cibuľka
Posypať opraženými mandľami a gomashiom z čierneho sezamu a soli
GOMASHIO: sezam namočiť, opražiť na panvici, kým začne praskať, pridať primerané množstvo morskej soli, chvíľu opražiť spolu, časť rozdrviť, časť nechať v celku – používať na dochucovanie bársčoho)
Čierny sezam je fajn na krvotvorbu, má kopu minerálov, železa, béčka a tak… Vstupuje do dráhy obličiek, pečene a zvlhčuje hrubé črevo. Posiluje svaly a kĺby, zlepšuje pms syndróm, kvalitu vlasov a posiluje vyčepaný organizmus…
Fotku kaše ste dúfam nečakali😉 tomu sa venujú iní, mňa jedlo fotiť nebaví. Ale Však ryža biela, sezam čierny, to si viete predstaviť.
Fotka je z Mexika, niekde “in the middle of nowhere”